TRG SPORT ofereix al mercat una àmplia gamma de productes
per a la cura del calçat i equipament esportiu.


La família

Durant 75 anys, la família Tarragó ha estat desenvolupant i innovant diversos productes de qualitat per al món del calçat.

Va ser a finals de la dècada dels noranta, que el mateix esperit d’innovació ens va portar a llançar al mercat diversos productes preparats i dissenyats per al món del trekking i l’esport com ara impermeabilitzants i netejadors per calçat amb membranes tècniques.

Aquesta innovació va fer que en aquella època, la marca sota la que es van comercialitzar aquells productes fos una de les quatre úniques del sector en tot el món a obtenir la llicència de la reconeguda marca Gore-Tex que permetia portar el segell estampat als productes on mostrava que Gore-Tex els havia testat i recomanava l’ús.

La primera dècada dels anys 2000 va ser d’investigació i innovació amb nanotecnologia i en la recerca de nous productes coincidint amb l’evolució dels teixits i membranes tècniques.

Tot el know how acumulat en gairebé vint anys d’experiència és el que avui en dia està incorporat a la nova gama high-tech de productes TRG SPORT.

La idea

TRG BESTNETS va néixer amb ganes de seguir innovant i especialitzant-se en la fabricació de productes però sabent-se adaptar més als diversos canvis i evolucions del mercat.

TRG SPORT aglutina la idea de productes destinats a l’esquí, al golf i al motociclisme. Hem desenvolupat una àmplia gamma de productes específics per els diferents segments, així com formulacions pensades per els diferents materials implicats en l’equip i el calçat de cada una de les tres especialitats. TRG SPORT és un segell pioner en aquest àmbit.

L’esforç d’innovar és l’esforç de la superació.